Mijn favorieten

Ons kantoor

Ons kantoor aan de Eendrachtstraat

 

Sinds februari 2016 zijn we gevestigd aan de Eendrachtstraat 79 op de hoek van de Groeneweg.
Dit pand kwam te koop en we hebben niet lang na hoeven denken om deze kans met beide handen aan te grijpen. Een heerlijk licht en karakteristiek pand in de leukste wijk van Zwolle met volop parkeerruimte voor de deur. Omdat de etalagefunctie weg is gevallen in deze tijd, hebben we niet gekozen voor een plek in de binnenstad of een winkelstraat. Toch vinden we het wel heel belangrijk om herkenbaar en laagdrempelig aanwezig te zijn. U kunt altijd even binnenlopen om kennis te maken met een kopje koffie erbij.

 

Over NVM


Ten Brinke Makelaardij is aangesloten bij de NVM, dé brancheorganisatie in Nederland op het gebied van onroerend goed. Het NVM-logo is in de loop der jaren uitgegroeid tot een keurmerk van professionaliteit en kwaliteit. Elk lid van de NVM moet voldoen aan zeer strenge eisen. We volgen bijvoorbeeld verplicht cursussen en trainingen om onze kennis op het hoogste peil te houden. Daarnaast hebben we toegang tot de NVM-database. We kunnen daardoor precies achterhalen wat de historie is van een pand.

Met de NVM achter ons zijn we erkende specialisten in het begeleiden van het hele traject van aan- en verkoop van woningen. U beschikt altijd over de meest actuele kennis, gekoppeld aan jarenlange ervaring. We signaleren, adviseren en bemiddelen, van begin tot eind.

Ten Brinke Makelaardij B.V.

Kantoor Vestiging Ten Brinke Makelaardij B.V.

Adresgegevens

Eendrachtstraat 79
8012 VW Zwolle

Routeplanner