Mijn favorieten

Onze medewerkers

Ten Brinke Makelaardij B.V.

Martijn ten Brinke
Martijn ten Brinke
NVM makelaar
038-2600124
Beëdigd NVM-makelaar en geboren en getogen Zwollenaar Martijn ten Brinke werkt sinds 2001 in de Zwolse woningmakelaardij en richtte in 2012 Ten Brinke Makelaardij op. Martijn woont in Assendorp en heeft een breed zakelijk en sociaal netwerk in Zwolle.
Harriët van der Kolk
Harriët van der Kolk
038-2600124
Harriët heeft veel ervaring in de vastgoedwereld. Na letterlijk duizenden nieuwbouwwoningen verkocht te hebben, heeft zij zich nu ook op de bestaande woningen gericht. De geboren Zwolse heeft haar makelaarsdiploma om NVM-lid te worden bijna afgerond. Harriët heeft een groot netwerk, is opgegroeid in Berkum en woont nu in de Brinkenbuurt
Sonja Jonker
Sonja Jonker
Makelaar ARMT
038-2600124
Sonja is makelaar ARMT en werkzaam op de commerciële binnendienst. Zij is, tijdens en na, de deeltijd opleiding Personeel en Arbeid in verschillende functies werkzaam geweest maar heeft zich nu volledig toegelegd op de makelaardij. Sonja heeft gestudeerd in Zwolle en woont nu in Westenholte.
José Bakker
José Bakker
Makelaar ARMT
038-2600124
José is makelaar ARMT en werkzaam op de commerciële binnendienst. Zij heeft vanuit het onderwijs de ommezwaai gemaakt naar de makelaardij. José heeft gestudeerd in Zwolle en woont in Assendorp.